Website for the Guild :)

Author Topic: Testing simple audio video embed  (Read 22 times)

Description:

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Shadav

Female
  • Custom Title Goes Here
  • Posts: 20
  • Repute +0/-0
  • Trade Count: (0)
  • Personal Text Goes Here
    • Shadav Network
    • Awards
  • Reactions:
Testing simple audio video embed
« about: March 30, 2021, 05:26:13 PM »
testing because I know there's an issue on another site I run
where if there is a url in the post and you embed a video it messes up the post

so test test
bla bla bla
um url
https://pts.hostingspot.net/

and a video
https://youtu.be/Aj0hdki2jHg
  • Like
    Agree
    Admire
    Love
    Funny
    Sad
    Shocked
    Angry
    Informative
    Winner
    Useful
    Optimistic
    Creative
    Dislike
    Disagree
Signature Goes Here


Advertise Here

Offline Shadav

Female
  • Custom Title Goes Here
  • Posts: 20
  • Repute +0/-0
  • Trade Count: (0)
  • Personal Text Goes Here
    • Shadav Network
    • Awards
  • Reactions:
Re: Testing simple audio video embed
« Reply #1 about: March 30, 2021, 05:27:49 PM »
ok so it is working correctly now....which means my theory is correct....
the descriptive links mod and the simple audio video embed mod do not play nicely together....
errrr

so for now I'll hold off on the descriptive links mod and see how things go if it still works then I know 100% sure where the issue is and hopefully can fix it later
  • Like
    Agree
    Admire
    Love
    Funny
    Sad
    Shocked
    Angry
    Informative
    Winner
    Useful
    Optimistic
    Creative
    Dislike
    Disagree
Signature Goes Here


Advertise Here
 

Donations

Year 2021 Goal: $394.08
Below Goal: $394.08
 0%


Advertise Here